Tilgjengelighetslenker

Suro

1t 56min Drama 2021

Et finstemt og velspilt drama om samliv, selvrealisering og korkproduksjon fra naturskjønne Catalonia

Elena og Iván er et ungt og vellykket arkitektpar som venter sitt første barn, og for å virkelig gjøre familielykken komplett, har de bestemt seg for å forlate storbyen for å skape seg et liv på landsbygda. Målet er å ta over gården Elena har arvet, pusse opp huset til en moderne familiebolig, og videreføre den tradisjonsrike produksjonen av kork. Møtet med de innleide arbeidsfolkene skaper imidlertid gnisninger i forholdet. For mens Elena mener at de skal fokusere på renovering av huset, går Iván inn i innhøstingen av kork med hud og hår. Han tilbringer stadig mer tid med arbeiderne, og når en av arbeiderne blir utsatt for en ulykke, stilles paret overfor et moralsk dilemma som ytterligere bidrar til å øke avstanden mellom dem.

SURO er en velspilt og treffsikker film om samliv, klassedynamikk og drømmen om å realisere seg selv på bygda. Med utgangspunkt i et gjenkjennelig tema og dagsaktuelle problemstillinger, har debutregissør Mikel Gurrea laget et finstemt relasjonsdrama med nerve og driv, lagt til naturskjønne omgivelser i Catalonia.

English Elena and Iván are a successful couple who are expecting their first child and renovating the old cork farm Elena has inherited. This proves to be more of a challenge than expected, as the presence of the labourers hired to assist with the harvest increases the tension between them. When an accident occurs, the couple is faced with a moral dilemma that puts their relationship to the test. Mixing current and evergreen themes, SURO is a finely honed drama about couplehood, class dynamics and the dream of a quiet life in the country.

Medvirkende

Vicky Luengo, Pol López

Director

Mikel Gurrea

Cinematographer

Julián Elizalde

Språk

Spanish

Undertekster

English

Land

Spain