Tilgjengelighetslenker

Ut av intet

1t 46min Crime, Drama, Thriller 2017

Er jakten på de skyldige etter et bombeangrep en søken etter hevn eller rettferdighet?

Katja Sekerci er på vei tilbake til kontoret hun deler med ektemannen, da hun innser at noe er alvorlig galt. Hun kjemper seg forbi politisperringene, bare for å oppdage at ektemannen Nuri og deres seks år gamle sønn Rocco har blitt drept i en bombeeksplosjon. Politiet mistenker Nuris lyssky forbindelser i det kriminelle kurdiske miljøet, men Katja er overbevist om at det er nynazister som står bak. Og når de nekter å ta opplysningene hennes på alvor, bestemmer hun seg for å etterforske saken på egenhånd, koste hva det koste vil.

UT AV INTET er et solid comeback for regissør Fatih Akin – for ikke å si en kjærkommen påminnelse om hvilken dyktig skuespiller Diane Kruger er. Kruger er intet mindre enn strålende i rollen som Katja, der hun balanserer på en knivsegg mellom sårbarhet og handlekraft – og mellom behovet for rettferdighet og tørsten etter hevn. UT AV INTET er en velspilt og medrivende film om et tema som bare har blitt mer aktuelt siden den var med og kjempet om Gullpalmen i Cannes i 2017.

English

When Katja Sekerci’s husband Nuri and six-year-old Rocco son are killed in a bomb explosion, Katja is convinced the culprits are neo-nazis. And when the police refuse to listen to her, she decides to take matters into her own hands. Featuring a remarkably nuanced and forceful performance by lead actress Diane Kruger, IN THE FADE is a solid comeback from Fatih Akin. This is a riveting thriller-drama about a subject which has only grown more relevant since the film premiered in Cannes in 2017.

Medvirkende

Diane Kruger, Numan Acar

Director

Fatih Akin

Språk

German

Undertekster

Norwegian

Land

Germany

Distributører

arthaus